ELLE Personal Style Award 2013: stem en win!

Goede stijl wordt beloond. Met een nominatie voor ELLE’s Personal Style Award, en de kans om die tijdens de ELLE Style Awards te verzilveren.

11-12-2012 | 09:12
Genomineerden ELLE Personal Style Award 2013
Genomineerden ELLE Personal Style Award 2013

Niet eerder nomineerde ELLE zo sterk van elkaar verschillende vrouwen voor de ELLE Personal Style Award, maar één ding hebben ze gemeen: zij zijn hun stijl meester. Wie verdient volgens jou eeuwige moderoem en een plek in de immer groeiende lijst stijlheldinnen?

 

WINNEN

Breng nu jouw stem uit en maak kans op twee exclusieve kaarten (voor jou én een vriend of vriendin naar keuze) voor de ELLE Style Awards op 22 januari 2013! En dat is nog niet alles. Naast kaarten krijg je een bomvolle goodiebag én een overnachting voor twee personen in Hotel The Exchange plus ontbijt in Restaurant Stock én een cadeautje van contemporary department store Options!. (Kijk voor meer info over Hotel The Exchange op www.exchangeamsterdam.com.) Kans maken op dat arrangement? Kijk dan snel wie er dit jaar genomineerd zijn en breng je stem uit. STEM HIER OP JOUW FAVORIET >

 
Wie nemen er dit jaar plaats in de jury? >

 

Deze actie loopt tot dinsdag 15 januari 2013. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Deelnemers worden automatisch lid van de ELLE.nl nieuwsbrief.

REAGEER

LAATSTE NIEUWS