Deze week werd Sharon Stone onterecht single verklaard. Haar 30-jarige Braziliaan zou haar hebben gedumpt na de feestdagen – of zij hem, daar waren de meningen over verdeeld. Maar dat ze met 50 plus weer alleen was, werd uitbundig gemeld door de meeste entertainmentsites. Enkelen gingen zelfs zo ver om haar net zo wanhopig en zielig als Demi Moore te noemen.

Omdat niemand dat laatste zomaar gezegd laat worden, zelfs Sharon Stone niet, besloot de actrice haar vrienden van de paparazzi in te schakelen. Tot tweemaal toe ‘betrapten’ de fotografen Stone en haar lief deze week terwijl ze ‘verliefder en gelukkiger dan ooit’ door de straten van L.A. wandelden.

Niemand wandelt in L.A., behalve mensen met honden en filmsterren met behoefte aan aandacht. Al kun je het haar in dit geval bijna niet kwalijk nemen. Als je dit als 50-plusser nog steeds aan je arm hebt, wil je ook dat de hele wereld het weet. Ja toch?

BEYONCÉ KAN DUS WEL ZINGEN MENSEN!

Stone was niet de enige die deze week met behulp van de media het een en ander wilde rechtzetten. Bijna twee weken naar haar playbackincidentje, begon Beyoncé gisteren haar Super Bowl-persconferentie met het Amerikaans volkslied.

Ze vroeg de honderden journalisten te gaan staan en knalde er vervolgens, al was het in het begin wat wiebelig, de Star Spangled Banner uit. De journalisten reageerden opgetogen en na de moeilijke uithaal werd zelfs gejoeld. Gejoeld... Diezelfde journalisten die haar bijna twee weken lang ter verantwoording hadden geroepen omdat ze het lef had gehad om tijdens de inauguratie van president Obama niet live te zingen, stonden haar nu als veertienjarige fans toe te juichen. Hoe triomfantelijk moet Beyoncé zich hebben gevoeld toen ze direct na het nummer vroeg of de aanwezigen misschien nog vragen hadden. Bam!

VERVELENDE VRAGEN 

Uiteraard waren er nog vragen, vooral over de playback van vorige week. Vervelende vragen dus, maar omdat Beyoncé zoveel beter is in het hele spelletje dan de Lindsays en Britneys van deze wereld, wist ze het hele verhaal zo te spinnen dat je je haast lullig voelt dat je ooit aan haar hebt getwijfeld. Beyoncé is een perfectionist, een die oefent tot ze blaren heeft, en voor de inauguratie – een moment dat niet alleen voor haar persoonlijk belangrijk was maar ook voor de president en de rest van het land – had ze niet voldoende kunnen oefenen. Daarom besloot ze het risico niet te nemen en mee te zingen met een eerder opgenomen versie van het nummer. Met andere woorden: Logisch toch? Waarom doen jullie SUKKELS daar nou zo moeilijk over?

HEERLIJK ARROGANT

Beyoncé heeft dus wederom bewezen dat ze echt wel kan zingen, de journalisten in de zaal zijn om, alleen is de kans groot dat een groot gedeelte van Amerika haar stunt van gisteren niet eens meekrijgt. Een video van een playbackende Beyoncé is immers veel leuker dan een live zingende Beyoncé.

Gelukkig heeft ze komend weekend weer een miljoenen publiek als pauzeact van de Super Bowl. Een optreden dat ze overigens live zal doen, zo bevestigde ze tijdens de persconferentie met een heerlijk arrogante 'this is what I’m born to do’. 

PS - Zie je een interessante headline voorbijkomen, laat het me weten via Twitter.