Ook in Hollywood kun je in het geheim trouwen. Kijk naar Natalie Portman, Anne Hathaway en Blake Lively. Zij verrasten onlangs de bladen en gossipblogs met een al voltrokken huwelijk.

En dat waren echt geen bescheiden, makkelijk geheim te houden bijeenkomsten. Het waren stuk voor stuk echte, Amerikaanse huwelijken, met witte designerjurken, veel gasten en een bruiloftsband.

Blake Lively had zelfs 250 foto’s verzameld van alle ‘elementen’ die ze in haar bruiloft wilde verwerken. Een hele onderneming dus.

En toch wist Blake haar huwelijk geheim te houden, zelfs nog beter dan Anne en Natalie want die werden in hun jurken door paparazzi gesnapt. Bij Blake hoorden de bladen pas van het nieuws toen het al achter de rug was. Foto’s hebben we zelfs nog steeds niet gezien.

Dan de bruiloft van Justin Timberlake en Jessica Biel.

Het huwelijk moet nog plaatsvinden, maar we weten nu al bijna alles. Een kleine samenvatting:

De twee trouwen dit weekend (vanavond of morgen, daar kom ik niet helemaal uit) in een olijfboomgaard in Italië. Het zuid-Italiaanse plaatsje waar de feestelijkheden plaatsvinden, is al sinds dinsdag overgenomen door het stel en hun closest friends en familieleden. Woensdagavond is het feest al ingeluid met een groots vuurwerkspektakel. En oud ’N Sync-collega Chris Kirkpatrick, Timbaland, en voormalig Saturday Night Live-komiek Andy Samberg zijn al gearriveerd.

Van al deze details is fotografisch bewijs, want ook de paparazzi zijn in het dorpje neergestreken.

WIE HEEFT ER GELEKT?  

Komt dit door strategisch lekwerk van de pr-mensen van Justin en Jessica of goed speurwerk van de bladen?

Lekwerk zou logisch zijn. JT is zeker niet vies van wat publiciteit en Jessica heeft haar hele carrière überhaupt nog nooit zoveel aandacht gegenereerd als ze nu krijgt. JT’s bruid zijn is wellicht de belangrijkste rol die ze haar hele leven zal spelen - tot ze straks moeder wordt natuurlijk.

Aan de andere kant schijnen Justins neven en nichten zo enthousiast te zijn dat ze Memphis voor een paar dagen hebben verruild voor het exotische Italië, dat ze alles via Twitter delen met de wereld. Een beetje slim gossipblad heeft dat zo achterhaald. (Dat JT zijn niet beroemde familieleden trouwens geen strikte geheimhoudingscontracten heeft laten ondertekenen, vind ik eigenlijk wel weer cool.)

KRIJGT ANNA WINTOUR DE FOTO'S? 

Of Justin zijn huwelijk ook heeft verkocht aan een van de bladen, ontdekken we snel.

US Weekly had deze week de primeur met de datum en details van het huwelijk, wat kan wijzen op een deal. Aan de andere kant schreef People opvallend laat pas over het aankomende huwelijk en dat kan weer zijn omdat ze hun betaalde primeur liever niet wilden weggeven.

Al zou het me ook niks verbazen wanneer de gewone weekbladen te min zijn voor Justin. Zelfs Blake Lively (toch een tv-meisje) wist een deal te onderhandelen met Martha Stewart Weddings, een echt glossy maandblad. Dat wil JT, ijdel als-ie is, vast ook. Dus wie weet, misschien heeft-ie (zoals mijn favoriete gossipblogger oppert) zijn goede vriendin Anna Wintour wel gebeld.

Niets is goed genoeg voor Justin Timberlake.

PS - Geloof je nog steeds niet dat Robert P. Kristen S. heeft teruggenomen? Hier het bewijs in 85 (!) foto's