Gilmore Girls the movie?

Yes, please! Lauren Graham van de – helaas afgelopen – serie Gilmore Girls verklapt dat er een kans is dat er een film van de heerlijke show wordt gemaakt.

We slaan nu al aan het duimen! Die laatste aflevering waarbij Rory Logans huwelijksaanzoek afwijst en op reis gaat schreeuwt gewoon om een vervolg.

En volgens Lauren (Lorelai Gilmore) gaat die er waarschijnlijk ook komen: ‘Er bestaat een kans dat er een film komt. Eerst hadden alleen de fans van de serie het erover, maar nu zijn de makers er ook mee bezig.’ vertelt ze aan het tijdschrift Vanity Fair. ‘Ik denk zeker dat het een goed idee is. De serie heeft nooit echt naar een groot plot toegewerkt en in een film van twee uur kan alles eens goed ontmanteld worden.’

Advertisement - Continue Reading Below

SNEL?!
Tegenspeler Scott Patterson (Luke Danes) ziet een film in ieder geval ook wel zitten: ‘Ik hoop dat het gaat gebeuren. Ik hoor al verschillende dingen in die richting en ik denk dat het wel snel gaat gebeuren. Volgens mij valt er nog heel veel spannends te spelen.’

Dat klinkt in ieder geval positief. Graag zouden we dan ook de zeer fijne Jared Padalecki (als Dean) en Milo Ventimiglia (als Jess) terugzien in een (bij)rolletje.

Wat vinden jullie? Goed idee of wordt ’t een flop?