Boekenparade - Carry Slee

Zoals je kledingkast regelmatig een update vereist, zo verlangt ook je boekenkast af en toe naar verse input. Deze week: deel 2 van Dat heb ik weer! van Carry Slee.

Carry Slee - Dat heb ik weer! (2)

Britt heeft het niet makkelijk. In deel 2 van de Dat heb ik weer! serie is haar moeder verliefd op haar leraar Blok Geitensok, heeft haar hartsvriendin Puck een geheim voor haar en wordt ze natuurlijk hopeloos verliefd... op de verkeerde! Een verhaal in sneltreinvaart dat afgewisseld wordt met posts van Britt op haar eigen blog. Op www.hierisbritt.nl en www.dathebikweer.com komt Britt trouwens tot leven en heeft onder andere een interview met Carry Slee!

Advertisement - Continue Reading Below

Voorproefje:

Ik houd mijn ogen dicht, ik wil niks zien. Ik zet mijn tanden op elkaar. Ik hoor Puck gieren van de lach. 'Ze knipt je neus er niet af hoor, ze schiet er alleen maar een gaatje in.'  'Een gat in mijn neus! Gadverdamme wat eng. Ik voel het ding tegen mijn neus. Niet aan denken, doorademen.'  'Daar komt-ie,' zegt de vrouw. Op datzelfde moment schiet er een stekende pijn door mijn neusvleugel. 'Au! Shit!' gil ik. Het zit erdoor! Ik heb een piercing!

FMB Uitgevers, €13,95. ISBN 978 90 499 2356 3