Au Revoir Paris!

Er leek geen einde aan te komen, maar het is nu dan toch fini voor het fashion week-spektakel! Tijd voor een kleine opsomming van hoogte- én dieptepunten uit New York, Londen, Milaan en Parijs.

Waar je ook keek, bij welke modeweek dan ook, ons kikkerlandje werd goed vertegenwoordigd door Daphne Groeneveld, Bette Franke en Saskia de Brauw. De modellen trotseerden menig catwalk, we kunnen dus weer trots zijn op onze girls!

Ook Doutzen verscheen voor het eerst sinds jaren weer op de catwalk! >

Naast Neerlands trots waren er uiteraard meer opvallende verschijningen op de catwalk. Wat dacht je bijvoorbeeld van actrice Kirstie Alley die trots haar nieuwe figuur showde op de catwalk voor Zang Toi, of actrice Chloë Sevigny die met een verse, donkerbruine coupe de zomershow van Kenzo afsloot?

Advertisement - Continue Reading Below

Geen fashion week zonder supermodel: Kate Moss sloot Louis Vuitton s/s 2012 af >

BLOOPERSOok dit jaar waren de schoenen torenhoog en soms zelfs onmogelijk. Niet zo gek dus dat sommige modellen maar moeilijk overeind konden blijven! Lindsey Wixon stortte op de catwalk van Versace ter aarde, maar ook bij Derek Lam, Basso & Brooke en Mulberry ging het niet bepaald vlekkeloos… Oepsie!

Horror! Bij Balenciaga moest de hele front row staan toen de banken instortten >

Meest gelezen

ZOMERTRENDS 2012Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om de nieuwe collecties en de heetste trends. Vers van de pers voorspellen wij een zomer met hooggesloten kraagjes, Paisley-prints en peplums(een soort korte rokjes die vanuit de taille over je jurk, rok of broek vallen). De herfst is nog maar net begonnen, maar wij hebben er alweer zin in. Bring it on!

PS - Voor het geval dat dit alles totáál aan je voorbij is gegaan, wat we ons niet voor kunnen stellen, check grote zus ELLE.nl voor alle verslagen en like Fashion Director Esther Coppoolse op Facebook!