Op de Cover

Michael Jackson en Farah Fawcett (jeweetwel, van de originele Charlie's Angels) overleden op dezelfde dag. Vanity Fair herdenkt ze met een speciale cover.

Het septembernummer van Vanity Fair heeft een dubbele cover. Michael Jackson siert de ene, met de tekst 'Fallen King', Farah Fawcett de ander, begeleid door de tekst 'Fallen Angel'.

De soap rond het overlijden van Michael Jackson is nog lang niet op z'n eind, maar gelukkig is er ook genoeg plek voor herdenking van de popster. Het nieuws van Farah Fawcett's dood stond lichtelijk in de schaduw van het bijna gelijktijdig overlijden van Jacko. Eindelijk gerechtigheid: beide iconen staan gezamenlijk op een cover. Rest In Peace.

Advertisement - Continue Reading Below

Over de King of Pop gesproken, de eerste geruchten over kandidaten die de beroemde titel over willen nemen doen ronde. Zo zou de immer bescheiden Kanye West zichzelf geschikt achten.

"First there was Elvis, then there was Michael. Now in de 21st century it's Kanye's time to rule." zei hij volgens MTV.com. De rapper zelf ontkent overigens ten stelligste ooit zulke uitspraken gedaan te hebben. Tja, je staat nu eenmaal niet bekend om je bescheidenheid, Kanye...