Nieuw: Georgia May Jagger voor Rimmel

Nieuw in de cosmeticaschappen: de mascara Scandal’eyes van Rimmel Londen. Georgia May Jagger is het knappe gezicht van het product.

Met het oog op de feestdagen lanceerde Rimmel een nieuwe mascara: de Scandal’eyes. En om dit nieuwe cosmeticaproduct aan de man te brengen, schakelde het Britse make-uplabel de hulp in van de prachtige Georgia May Jagger. In de commercial voert ze allerlei ‘schandalige streken’ uit, waardoor ze uiteindelijk in de bajes beland. Maar gelukkig heeft ze haar intense blik nog, dankzij de Scandal’eyes-mascara…

Advertisement - Continue Reading Below

All that glitter! Lak je nagels partyproof met een likje glitterende topcoat van Essie’s Luxeffects >

SCANDAL’EYES
De Scandal’eyes dus. Wat belooft ‘ie? Schandalig lange en volle wimpers. Hoe? Door het nieuwe borsteltje, de MaxDensinty. Deze zorgt ervoor dat elk haartje, zelfs de allerkleinste, voorzien wordt van een perfecte laag mascara met als resultaat dat begeerlijke va-va-voom-effect.

Maar niet alleen een vernieuwde borstel zorgt voor een perfecte oogopslag. De knappe koppen van Rimmel pasten ook de ingrediënten aan. In de mix: drie keer zoveel keratine, drie keer zoveel collageen en dus drie keer zoveel effect. Dat klinkt ons goed in de oren.

Scandal’eyes van Rimmel koop je nu hier voor € 8,39.