Play & Pose

De Nederlandse ontwerpster Charlotte Kan fotografeert negen Nederlandse bloggers in haar lente/zomer 2012-collectie. Op 15 juli gaat Charlotte Kan tijdens Amsterdam International Fashion Week op zoek naar blogger nummer tien. Én it could be you!

Charlotte Kan is in 2008 cum laude afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam en startte direct haar eigen kledinglabel: Charlotte Kan. Charlotte laat zich inspireren door meiden die zichzelf in outfits fotograferen en het op het wereldwijde web posten. Haar kleding past goed bij deze meiden; minimalistisch en met een eigentijdse twist. 

Ontmoet Lottie a.k.a. de nieuwe Kate Moss >
PLAY & POSE
Het Charlotte Kan-lookbook komt tot stand tijdens AIFW, waar de negen al geselecteerde bloggers gaan ‘spelen en poseren’ in Charlotte Kans-items en deze combineren met eigen kledingstukken en accessoires. Tijdens Fashion Week gaat de ontwerpster samen met NSMBL.nl op zoek naar de tiende blogger die zich in een Charlotte Kan-kledingstuk mag hijsen. Om vervolgens voor de camera op het Westergasterrein te poseren voor het lente/zomer 2012-lookbook. 

Advertisement - Continue Reading Below

De leukste uitjes van het AIFW-Downtown-programma >