Emma Watson voor People Tree

Aan de kant, aan de kant! Emma Watson betreedt designerland met haar collectie voor People Tree.

De kortharige actrice heeft de designsmaak flink te pakken en ontwierp alweer haar derde collectie voor People Tree – een Brits label dat enkel eerlijke kleding produceert. Alle items zijn handgemaakt en van 100% natuurlijk en organisch katoen.

De derde en tevens laatste collectie (even in koor: aahhh) zit weer bomvol cuteness. Jurkjes met bloemen en polkadots, playsuits, harembroeken en shirtjes in Aziatische kimono-stijl.

Advertisement - Continue Reading Below

Emma heeft een fiks stijlgevoel en won de Britse ELLE Style Award 2011 >
MISS GOODY TWO SHOES
Om even in de fair trade-sferen te blijven: Mejuffrouw Watson heeft de fabriekswerkers in Bangladesh, India vereerd met een persoonlijk bezoekje. De actrice was dolenthousiast en mijmert tegen Vogue UK: ‘Het was een geweldige ervaring, echt life-changing – ik wens echt dat iedereen de kans zou krijgen om met zijn of haar eigen ogen te zien wat een verschil fair trade maakt.’ Wat is het toch een lieverd.

Meest gelezen

MULTI-TALENT
Als Emma iets doet, doet ze het ook goed. Behalve het ontwerpen van de collectie en het bezoeken van harde werkers in Azië, poseert de Harry Potter-actrice natuurlijk ook zelf voor de campagne van haar collectie. Helemaal in de fair trade-sferen poseert ze nonchalant en dromerig tussen het koor in de lieflijke collectie.

Wat droegen Emma Watsons collega’s naar het jaarlijkse jurkenfestijn – de Oscars? >

De collectie van Emma Watson voor People Tree is te koop via de webshop van People Tree. En ja, ze verzenden naar Nederland. Check: www.peopletree.co.uk.

Tada! ELLEgirl snorde de campagnefoto met Emma Watson voor haar People Tree-collectie.