Hilary Duff uit Bonnie & Clyde door zwangerschap

Scoop! Hilary Duff kan haar hoofdrol als Bonnie in de upcoming remake van Bonnie & Clyde op haar eh... zwangere buik schrijven.

De actrice, die was gecast voor de hoofdrol in The story of Bonnie & Clyde, liet vorige week op haar site weten in blijde verwachting te zijn van een ukkepuk met hubby Mike Comrie. Hartstikke leuk dat die ooievaar langswipt, maar Duff-fans moeten om die reden helaas nog even wachten tot ze weer acte de presence in de bioscoop geeft. Ze zou tot juni 2012 niet beschikbaar zijn om te werken en dat was een tikkie te lang voor de producers van The story of Bonnie & Clyde.
HELAAS PINDAKAAS
‘Door onze verplichtingen naar onze investeerders en internationale kopers is het noodzakelijk om aan ons eigen tijdschema vast te houden en te zoeken naar een nieuwe actrice voor de hoofdrol,’ zo lieten producers van de film aan E! News weten. Helaas, pindakaas voor Hilary dus. In hun zoektocht naar een nieuwe Bonnie kunnen ze overigens meteen een nieuwe Clyde zoeken – ook de gecaste tegenspeler Kevin Zegers bleek tot volgend jaar niet beschikbaar.

Advertisement - Continue Reading Below

Wie-o-wie het duo zal vervangen is nog niet bekend. Welke acteurs zie jij het liefst in de huid van Bonnie en Clyde kruipen?

Al gezien? Het oranje kapsel van Whitney Port >