Charlotte Ronson voor Sephora

De Britse modeontwerpster Charlotte Ronson – zus van deejay slash ex-liefje van Lindsay Lohan, Samantha Ronson en muziekproducer Mark Ronson – heeft er een nieuw project bij. Naast het ontwerpen van edgy kleding, komt de 33-jarige binnenkort met een eigen beautylijn in samenwerking met Sephora.

Mark Ronson, brein achter de hit Valerie, rouwt ook om Amy Winehouse >
LESS IS MORE
De Charlotte Ronson beautylijn bestaat uit make-up, haarproducten, douchegels en beautyaccessoires. Denk aan een cute hartvormige lipgloss en een vintage make-uptasje. De collectie sluit nauw aan bij Charlotte Ronsons visie, ‘less is more’. Geinig: Charlotte vernoemde elk product uit de lijn naar iemand uit haar familie- of vriendenkring die ze qua stijl vond passen bij het betreffende item.

Advertisement - Continue Reading Below

Beauty Pixie Lott tekende een contract bij hét Britse modellenbureau Select Model Managment >
GRATIS APP
Meer Sephora-nieuws: het make-uplabel komt met een gratis iPad-app waarmee je door een interactief magazine kunt bladeren en how to-video’s kunt bekijken. Voor de iPad 2-gebruikers is er de virtuele spiegel waarbij je met de camera op je gezicht gericht direct mee kunt doen terwijl je de tutorial afspeelt. De app is niet alléén beauty-gerelateerd. Hij bevat ook lifestyle-stuff als recepten en reisinformatie. Très handy.

Waar wacht je nog op? Uitproberen die hap >