Tip: schoolagenda’s

We willen er nog eigenlijk helemaal niet aan denken, maar het einde van de zomervakantie begint stiekem alweer een beetje in zicht te komen. Gelukkig zijn daar de nieuwe schoolagenda’s die de pijn een tikje verzachten. ELLEgirl tipt deze vier gezellige exemplaren.

ELLEGIRL
Welke agenda past er nu beter bij een ELLEgirl-meisje, dan deze beeldschone ELLEgirl-agenda? Juist, geen. Dit geïllustreerde schatje fleurt zelfs het saaiste huiswerk op en staat ook nog eens bomvol fijne weetjes en info. En hij is ook nog eens de goedkoopste van de vier: € 13,95.

MISS BLACKBIRDY
Geen enkele agenda topt de ELLEgirl-agenda, maar die van Miss Blackbirdy komt stiekem toch aardig in de buurt. De wel heel gezellige illustraties van mode-illustratrice Merel Boers maken naar school gaan dat stukje plezieriger. Prijs? € 14,95.

Advertisement - Continue Reading Below

BLOND AMSTERDAM
Ook de plaatjes van Blond Amsterdam doen ons deugd. De agenda met herkenbare tekeningen van de twee beste vriendinnen Femque en Janneke, het team achter Blond Amsterdam, steken wij maar wat graag in de nieuwe schooltas. Voor € 14,95 is ‘ie van jou.

MY LIFE IS SWEET
Ze is zelf pas geslaagd voor haar vwo-examen, dus verstand van wat er in een agenda moet, heeft ze zeker. De 18-jarige Jill tekent er lustig op los onder de titel My Life is Sweet en creëerde voor aankomend schooljaar een bijzonder plezierige agenda. Kost je een kleine € 15,95.

Je scoort ze bij V&D, Bijenkorf of de boekhandel.