Vans x Hermès x Robert Verdi

Het speurende oog van ELLEgirl.nl werd hopeloos verliefd op deze pareltjes van sneakers.

Robert Verdi liet speciale Vans ontwerpen ter aanvulling van zijn sneakercollectie. Ehh.. Robert wie? De Amerikaanse Robert Verdi is stilist van de sterren en presenteerde o.a. de Amerikaanse Modepolitie. Hij verschijnt daarnaast regelmatig als style expert in Amerikaanse programma’s. De stilist houdt zich niet alleen bezig met mode, maar ook met interieur. Zo deed hij de bruiloft van Desperate Housewives-ster Eva Longoria.

Advertisement - Continue Reading Below

VANS x HERMÈS x ROBERT VERDI
Robert Verdi wist niet meer wat hij met zijn oude Hermès-sjaaltjes moest – wij kunnen wel iets bedenken hoor! – en kreeg wel een heel erg originele ingeving. Tover ze om tot nieuwe juweeltjes, voetjuweeltjes wel te verstaan. Hij nam contact op met sneakerfavoriet Vans en vroeg of zij zich wilden ontfermen over de sjaaltjes. Het resultaat: zeven paar Vans met vintage Hermès-print.

Ontwerp je eigen paar droomschoenen! >
Wij roepen, nee, schreeuwen: hebben! Helaas, deze 'wanna have high fashion' sneakers behoren tot de collectie van Robert Verdie zelf. Vans ♥ Hermès, misschien een volgende samenwerking? Wij stemmen voor. En anders gaan we zelf aan de knutsel.

Pssst... Nike komt met de Royalty-sneaker >