Chanel show

Chanel geeft natuurlijk geen doorsnee modeshows: het was een waar spektakel in Parijs.

Boerderijthema
De catwalk bestond namelijk uit hooibalen en een schuur. Oh, en Lily Allen, die in het midden stond. Met band. Da’s weer eens wat anders, niet?

It’s not fair
Lily bracht haar country-achtige nummer ‘It’s not fair’ ten gehore – van top tot teen gekleed in Chanel, of course. Onder de toekijkers en –luisteraars waren onder andere Prince, Claudia Schiffer en Rihanna. De laatste droeg overigens een voor haar doen weinig fashionfähige accessoire: een grote rol bont die fungeerde als warme handschoen. Ten eerste: handschoenen draag je niet bij een strapless top en minirok. Ten tweede: bont. Misser, Rihanna.

Advertisement - Continue Reading Below

Hollands trots
Gelukkig waren er op de catwalk weinig missers te zien. Traditiegetrouw was het klapstuk de bruidsjurk op ’t eind – gedragen door niemand minder dan Chanel-lieveling Lara Stone! In schattig boersk jurkje en blootsvoets was het Nederlandse model een begeerlijk melkmeisje.

Nog niet genoeg gehad? Bekijk 't interview met Mister Chanel himself, Karl Lagerfeld. Hij wordt voor ELLEtv ondervraagd door Katy Perry. Must-see!

> BEKIJK DE HELE SHOW OP ELLE.NL

 


Beeld: ELLE.nl