Selena Gomez wint 5 awards

Woowza! Actrice en zangeres Selena Gomez sleept maar liefst vijf Teen Choice Awards in de wacht.

Gisteravond zat tout jong Hollywood op het puntje van hun stoel, want de Teen Choice Awards werden uitgereikt. Spannend! Nou ja, spannend… Op den duur werd het redelijk voorspelbaar wie er met de prijzen vandoor ging: Selena Gomez. De 19-jarige brunette mocht vijf maal het podium betreden om een award te innen.

Selena is verkozen tot: 
> Female Hottie
> Beste tv-actrice
> Beste muziekgroep met The Scene
> Beste muziek single met Who says met The Scene
> Beste lovesong met Love you like a love song

Advertisement - Continue Reading Below

Congratz!

Gaat Selena Gomez in deel 3 van Sex and the City spelen? >
SCORE!
En jawel. Ook Selena heeft de Bieber Fever te pakken. En niet zo’n beetje ook. De jonge dame is tot over haar oren verliefd op de zingende meisjesmagneet. Ondanks al het gillende publiek dat zich aan zijn Justins voeten werpt, had Justin slechts oog voor één meisje: Selena Gomez.

Behalve dat ze zijn hart heeft gewonnen, heeft ze ook de award-strijd gewonnen. Justin mag ‘slechts’ vier Teen Choice Awards aan zijn verzameling prijzen toevoegen.

Zou Bieber haar verleid hebben met zijn eigen parfum? >
AND THE WINNER IS…
Ook countryzangeres Taylor Swift mag vijf Teen Choice Awards mee naar huis nemen. De grote winnaar van de avond was Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2. Harry, Hermelien en Ron wonnen zes awards voor het allerlaatste deel van de Harry Potter-perikelen.