Shoptip: Tweezerman Hot for Dots

Altijd handig en dus altijd aanwezig in de handtas: de pincet. En tja, dan kun je maar beter een leuke kopen. Tweezerman komt met een nieuwe collectie Hots for Dots-tweezers met gezellige stippenprint.

Au! Je kan er nog zo aan gewend zijn, toch blijft het epileren van je wenkbrauwen een naar klusje. Om het wat aangenamer te maken leukte Tweezerman haar pincetjes op met allerlei fijne printjes, waaronder de klassieke polkadot. Heb je geen hots for dots? Er zijn ook tweezers met bijvoorbeeld zebraprint, Swarovski-steentjes of Harajuku-meisjes.

 

MATCHY-MATCHY
Tweezerman maakt trouwens nog veel meer handige beautytools zoals wimperkrullers, spiegels, schaartjes en vijlen. Van die laatste hebben ze nu het luxe setje Matchbox Itty Bitty Nail Files gemaakt, in de vorm van een luciferdoosje met twaalf mini-vijltjes. Wederom geheel in frivole stippenprint en ideaal om hops, zo je tas in te mikken, zodat je nooit meer last hebt van vervelende haaltjes aan je nagels.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De Hots for Dots-collectie is vanaf maart verkrijgbaar. De pincet kost € 15,95 en de vijltjes € 5,90. Check voor meer info www.tweezerman.com.