Rimmel ♥ Georgia May Jagger

Waarschijnlijk heeft Georgia May Jagger met haar vorige add de Rimmel London-kassa flink gespekt, want ook nu mag gorgeous Georgia ons een nieuw Rimmel-product aanprijzen.

In de nieuwste commercial van het make-upmerk laat de twintigjarige haar volle lippen flink opvallen met een kersenkleurige stift, de 1000 Kisses Lip Tint. Handig: aan de achterkant van de stift zit een balsem. Zo mix je beauty met verzorging. De stiften zullen verkrijgbaar zijn in zeven kleuren, van lichtbruin tot knalroze.

 

Rimmel laat in al haar reclameuitingen de stad terugkeren waar het merk haar oorsprong vond: Londen. Ook in deze commercial zijn er invloeden van deze wereldstad terug te vinden, namelijk in de vorm van London guards – de norse bewakers van het Buckingham Palace. In het bijzijn van Georgia staan de guards echter opvallend minder strak in het gareel.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Georgia is ook het knappe gezicht van de mascara Scandal’eyes >

 

Wanneer de 1000 Kisses Lip Tint in het Nederlandse Rimmel-schap te vinden is, is nog niet bekend, maar we hebben wel alvast de commercial voor je. Bekijk ‘m snel...