Shoptip: Liberty X Nike

Voor de sportieve modeliefhebsters onder ons; Nike ging opnieuw een fijne samenwerking aan met het Londense luxe warenhuis Liberty.

Zitten jouw sneakers altijd zo fijn, maar ben je o-zo jaloers op diegenen die het lopen op killerheels eruit laten zien als het lopen op pantoffels? Wees gerust: sneakers kunnen net zo stijlvol staan, vooral die met een – hot trend du momentPaisley-motiefje. LaatNike daar nou toevallig op inspelen met deze sneakersamenwerking met Liberty.

 

Nike stak drie van haar populairste gympies in een fabuleus Liberty-Paisley-jasje, die vanaf 2 april verkrijgbaar zijn. Voor de hardloopsters is er de Cortez; een lichte hardloopschoen uit 1972, de wat jongere Nike Free 5.0 doet aanvoelen alsof je op blote voeten rondloopt en dan is er nog de Air Max 1 uit 1987 met de zichtbare air unit.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meer zomerse must-have gympen >

 

SNEAKER MET SLEEHAK

Wij zijn vooral fan van één van de drie op basketbal geïnspireerde stijlen, de Nike Dunk Sky High– Nike’s eerste sneaker met een sleehak erin verwerkt. Op die collectie moeten we nog wel even wachten tot mei helaas.

 

Hebben? Vanaf vandaag zijn ze verkrijgbaar in de webshop van Liberty en van de mannen van Patta Amsterdam hoorden we dat zij de gympies ook gaan verkopen. Wanneer precies is nog onduidelijk.