Shoptip: Philips-koptelefoons

Philips komt met een nieuwe collectie koptelefoons voor modische muziekfanaten.

Ben jij ook zo gek op – lees: verslaafd aan – muziek en kun je geen minuut zonder? Aangezien het niet heel sociaal is om je eigen muziek op niveau ‘luid’ te zetten, is een modische hoofdtelefoon een vereiste. En Philips snapt dat, vandaar dat het elektronicabedrijf een nieuwe collectie hoofdtelefoons op de markt gebracht die we graag even aan je voorstellen.

 

CITISCAPE, AANGENAAM
De nieuwe koptelefooncollectie CitiScape is geïnspireerd op de zes meest creatieve steden van de wereld, namelijk Amsterdam (we hadden niet anders verwacht), New York, Londen, Berlijn, Parijs, Sjanghai en Tokio. Uitgerust met een memory foam-kussen en MusicSeal-technologie voor optimaal geluid is deze hoofdtelefoon gemáákt voor echte muziekfanaten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

CO-CREATED
Leuk: Meer dan honderd creatievelingen uit bovenstaande zes steden droegen hun steentje bij aan het design voor de vier verschillende hoofdtelefoons, die de namen Uptown, Downtown, Shibuya en St. Germain meekregen. Het goedkoopste model is € 49,99 en het duurste € 99,99. De CitiScape modellen zijn nu verkrijgbaar, via Philipsstore.nl Philipsstore.nl.

 

Wil je je haarkleur laten matchen met je hoofdtelefoon? Lauren Conrad laat zien hoe >