Tip: mini-nagellakken van Bourjois

Bourjois komt met twee gloednieuwe nagellakcollecties, en wel in het mini.

Even voorstellen: Princesse à Vienne en Fashionshow in New York, de nieuwste collecties uit de Bourjois-nagellakpakket. Beide collecties bevatten tien tinten, voor elke gelegenheid één. Of twee.

 
Deze miniflesjes, die maar 3ml(!) nagellak bevatten, zijn niet alleen voor vakantie handig (want: mogen mee het vliegtuig in), maar ook gewoon voor in de tas. Kun je waar je wil lakken met die nieuwste trendkleuren. Neem bijvoorbeeld uit de Princesse à Vienne-collectie de Sweet Kaki (nr. 83) en Trendy Taupe (nr. 84) of uit de Fashionshow in New York-lijn de Beetle Apparition (nr. 87), favoriet op de redactie.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Kleine kanttekening: de nagellak heeft twee lagen nodig om echt dekkend te zijn. Maar hé, om de prijs hoef je het niet te laten, je hebt al een flesje voor € 2,99. Om de New Yorkse identiteit te benadrukken is de verpakking voorzien van een fraaie skyline van The Big Apple met op de voorgrond een stilettoschoen.

 

PS - Kun je niet tussen alle twintig kleuren kiezen en wil je snel switchen? Bourjois kan in 1 seconde je nagellak verwijderen met de nieuwe Miraculeuze nagellakremover. Het enige wat je hoeft te doen is je nagel dippen in het potje, dat voorzien is van mousseschuim en klaar is Kees. Ook fijn: de formule bevat geen aceton en is dus zacht voor je nagels en nagelriemen én ruikt ook nog eens aangenaam!

 

Het campagnebeeld van Kristen Stewart voor Balenciaga al gezien? >