Update: de verdwijning van Kristen Stewart

Na geskipte filmrollen is Kristen Stewart nu ook nergens te bekennen in het nieuwste campagnefilmpje van Balenciaga.

Het campagnebeeld van Kristen Stewart voor het parfum Balenciaga Florabotanica werd vorige maand onthuld en inmiddels is ook het campagnefilmpje van het parfum op het wereldwijde web verschenen. Maar waar is Kristen? In het 42 seconden durende filmpje is geen spoor te bekennen van de Twilight-actrice. Vreemd.

 

Je kunt de klok er bijna op gelijk zetten: celebs die hun vuile was buiten hangen, overspelig zijn of een ander schandaal aan hun broek hebben hangen, verdwijnen vervolgens bijna altijd even van de radar. Na de officiële bekendmaking van de affaire tussen Kristen en haar Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders vorige maand heeft de actrice al twee filmrollen aan haar neus voorbij zien gaan en skipt ze rodeloperevents.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Het vervolg op Snow White and the Huntsman zal ook zonder Kristen het witte doek bereiken >

 

FILM SANS KRISTEN
Of Balenciaga ‘bewust’ de 22-jarige beauty buiten beeld heeft gelaten in het campagnefilmpje is niet bekend. Wel spotten we afgelopen maandag op de Facebook-pagina van Balenciaga een nieuw campagnebeeld van Florabotanica met Kristen op de kiek. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

Lees hier de lofzang van Nicolas Ghesquière, creatief directeur van Balenciaga, over Kristen >

 

BALENCIAGA FLORABOTANICA - CAMPAGNEFILMPJE