Eastpak X Kris van Assche III

Kris van Assche en Eastpak slaan voor de derde keer de handen ineen.

Artistiek directeur van Dior Homme Kris van Assche is niet vies van een uitstapje naar een highstreet merk als Eastpak. Dat bleek al uit de afgelopen samenwerkingen tussen de twee. Volgens Eastpaks product director Toon Kympers, wordt de coöperatie bij deze derde collabo naar een nóg hoger level gebracht.

 

ABOUT THE BAGS
De tassen uit de derde Eastpak X Kris van Assche-lijn hebben één ding gemeen: ze zijn stuk voor stuk strak van ontwerp doch handig in gebruik. De collectie bevat een XXL-rugzak, een shopper, een messenger en twee reistassen met een stugge buitenkant die ook over de schouder gedragen kunnen worden. De buidels zijn gemaakt van 100 procent katoen, voorzien van een gladde mat-gecoate thermobodem, zoals voor werkkleding vaak wordt gebruikt, waardoor ze krachtig ogen en duurzaamheid uitstralen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De tassen komen in drie kleuren: blauw, donkerbruin en zwart. Prijzen variëren van € 80 tot € 490. En ze zijn o.a. binnenkort te koop via FreshCotton.com. Kijk voor meer info op krisvanassche.eastpak.com.

 

De nieuwste tassen uit de wintercollectie van Vlieger & Vandam al gezien? >