Alle modeaanbidders, -modellen, -bloggers, -fotografen, -redacteuren – en wie al niet meer – begaven zich vorige week naar The Big Apple, waar donderdag de kick-off van de modeweek plaats vond. Vooral het weekeinde barstte uiteraard het los. We praten je bij.

LET’S GET IT STARTED
Grote namen als Alexander Wang, Zac Posen, Victoria Beckham en DKNY stuurden hun modellen de catwalk op om al het moois voor de zomer van 2013 aan ons te laten zien. Zac Posen bijvoorbeeld, begon z’n show met niemand minder dan Naomi Campbell en de op een boodschappentas geïnspireerde tas van Alexander Wang schijnt nu al de must-have bag van 2013 te zijn. Daarnaast gaf Victoria Beckham een heuse glimlach (ja, je leest het goed) aan het einde van haar show, nadat ze ons veel mantelpakjes en klokkende minirokken liet zien. Bij grote zus ELLE.nl lees je alle verslagen van de shows.

Wil je op de hoogte blijven van alle shows? Hou dan ELLE.nl goed in de gaten, want daar zitten ze er met de neus bovenop. Tot die tijd kun je jezelf nog altijd vermaken met de backstagebeelden en streetstylereports. Astu.

(v.l.n.r.: Zac Posen, Alexander Wang en DKNY spring/summer 2013)