Diesel ♥ it-girls

Denimgigant Diesel komt met een vijftal nieuwe broeken, passend bij je stemming of karakter.

De oplossing van Diesel voor elke broekencrisis: de nieuwe Fit Your Attitude-collectie. Deze bestaat uit vijf verschillende ‘attitude’s’: free spirit, brave, confident, chic en spontaneous.

 

Passend bij elke attitude sloeg Diesel maar liefst vijf it-girls aan de haak: Coco Rocha, Poppy Delevigne, Kasia Smutniak, Tali Lennox en Theodora Richards. Aan iedere it-girl is een stijl en een kort filmpje gekoppeld om de verschillende stijlen te promoten.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Scoop! Diesel Black Gold heeft een nieuw creatief directeur >

 

5 IT-GIRLS, 5 DENIMS, 1 STAD
De vijf filmpjes zijn opgenomen in wereldstad New York. De iconische dames nemen elk een broek op zich: zo draagt bijvoorbeeld topmodel Coco Rocha de skinny ‘Getlegg’. Een broek met een attitude die zegt: ‘I am brave, real and positive, the perfect partner for everyday, whatever you are doing.’ Poppy Delevigne is het boegbeeld voor de bootcut jeans ‘Bootzee’.

Meest gelezen

 

De rolprenten zijn overigens niet aan het toeval overgelaten. De vijf filmpjes vertellen elk een verhaal, die door middel van spontane ontmoetingen tussen de meiden in elkaar overlopen.

 

Bekijk hier het filmpje van Coco Rocha voor de Fit Your Attitude-collectie van Diesel. Voor de andere filmpjes kun je terecht op www.diesel.com.