Jessica Hart voor Only

Only slaat een nieuwe weg in en schakelt daarbij de hulp in van Jessica Hart.

‘Een nieuw seizoen, een nieuwe collectie, een nieuw imago,’ moeten ze gedacht hebben bij Only. Het merk werd in een nieuw jasje gestoken en gaf hiervoor het startschot door middel van een nieuwe campagne met daarin model Jessica Hart.

 

'We have chosen to use top model Jessica Hart as our new campaign face because she radiates exactly the look we want to signal for Only from now,’ zegt Niklas Andersen, marketing manager van Only in een officieel statement. Welke look dat is? Eentje die meer internationaal en volwassen is. De autumn/winter 2012-campagne met Jessica in de hoofdrol is voor Only een eerste stap in die richting.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Vero Moda is 25! En dat vieren ze, samen met Alexa Chung en een speciale collectie >

 

Samen met stilist Alexandra Carl en de Amerikaanse modefotograaf Amy Troost toog Jessica vorige week naar Kopenhagen om de nieuwe collectie van Only op de gevoelige plaat vast te leggen. Naast campagnebeelden is er ook een commercial opgenomen waar Jess in skittert, die we graag met je delen. Wij zijn de beroerdste niet. Shoppen wat Jessica aan heeft doe je via de webshop van Only.

Meest gelezen