Winaares Elite Model Look 2012

Isabella Logman is de gelukkige winnares van Elite Model Look 2012…

In The Harbour Club in Amsterdam ging de wedstrijd afgelopen weekeind van start en daar rolde deze kersverse winnares uit. Fijn begin van een cv kun je wel zeggen. Na inschrijving van zo’n duizend andere modellen in de dop stak de 14-jarige Isabella blijkbaar met kop en schouders boven de rest uit. 

 

THE WHOLE PACKAGE
Maar! Een wedstrijd win je natuurlijk niet zomaar. Zo moesten de tien finalisten hun beste loopje showen voor een vakkundige jury bestaande uit onder andere de directeur van Elite Model Management Sven Gruber en ontwerper Tony Cohen. En die letten natuurlijk niet op alleen een leuk gezichtje. De modellen moesten the whole package hebben: persoonlijkheid, houding en schoonheid. En zoals bij elke ander beautycontest was ook hier een heuse bikini-ronde. Naast bikini’s van Mama Maria hulden de modellen in spe zich in ensembles van Mattijs van Bergen, Goosecraft, Elisabetta Franchi en Tony Cohen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Isabella vertegenwoordigt Nederland op 1 december in Shangai. Daar zal de finale der finales plaatsvinden en zal ze strijden om de titel voor Elite Model Look 2012. De prijs? Een contract bij Elite World. Daar zal menig meisje jaloers van worden…

 

Heidi Klum presenteert de MTV EMA’s >