Rihanna’s nieuwe Nude parfumcampagne

Rihanna heeft geen probleem met schaars gekleed de straat op gaan. Geen wonder dus dat de zangeres haar nieuwste reukwater Nude doopte.

Shine bright like a diamond… pfff, wij hebben al dagen het gloednieuwe nummer, Diamonds, van RiRi in ons hoofd. En, alsof ze erop inspeelt, lanceert de wereldster ook maar even de gloednieuwe campagnefoto voor haar geur Nude. Een dag geen Rihanna, is een dag niet geleefd. Of zoiets.

 

NUDE DUS
Afijn, Nude dus. Op haar Twitter-pagina deed Rihanna enthousiast haar kiekje uit de doeken: 'Here is my new add for a brand new fragrance #NUDE !!! Make sure you smell sexy, especially naked, this fall.’ Uiteraard draagt RiRi dan ook zo weinig mogelijk op de foto en hulde ze zich alleen in een nude lingeriesetje van kant plús een doorzichtige lap stof. Hoewel Rihanna inmiddels een kersverse zwarte pixie-cut rockt, was ze ten tijde van deze shoot duidelijk nog in het bezit van haar blonde lokken.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Ook zien: Katy Perry voor ghd >

 

Zijn wij des te meer benieuwd wat (vriendje?) Chris Brown ervan vindt. De twee werden de afgelopen dagen wederom samen gespot…