As seen: Kristen Stewart op chic

Va-va-voom! Holy smokes! Kristen Stewart stapte tijdens de Breaking Dawn - Part 2 première in Londen de rode loper op in een kanten jumpsuit van Zuhair Murad.

Hij draait eindelijk in de bioscoop (ook in Nederland!): The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2, de laatste verfilming van de boekenreeks van schrijfster Stephenie Meyer. Veel fans leven al jaren mee met het liefdesverhaal van Edward en Bella en nu maakten de acteurs en actrices zich op voor de aller-aller-laatste première.

 

VA-VA-VOOM!
Hoge hakken, lange robes, strakke pakken, kunstige kapsels… alles kwam voorbij op de rode loper, maar vooral Kristen Stewart liet dit keer alle koppen draaien. In een kanten jumpsuit, doorschijnend op plekken, met een indrukwekkende back line van ontwerper Zuhair Murad verscheen de Amerikaanse in Londen. Lief Robert Pattinson leek maar net zijn handen van haar af te kunnen houden. Alhoewel… Kirstens scheve schaats zit natuurlijk vast nog vers in zijn geheugen >

Advertisement - Continue Reading Below

 

Kristen verscheen niet alleen in Londen in een ontwerp van Zuhair Murad, maar ook al tijdens de première in Hollywood afgelopen week. Best gek eigenlijk, voor een Balenciaga-ambassadrice.

 

Bekijk hier Kristens gouden jurk die ze droeg tijdens de wereldpremière in Hollywood >