Happy New Year!

Eindelijk dan toch aangebroken: 2013. We wensen je een fantastisch, geweldig, fijn en feestelijk nieuw jaar.

Het jaar leuk beginnen? Dat kan. Want ook in 2013 is de prijzenpot van ELLE.nl rijkelijk gevuld – denk: weekendje Londen, Marc Jacobs make-upset en shoptegoed van Luisaviaroma.com. Al hebberig? Met de eindejaarsextravaganza kun je dit (en meer) winnen. Dus heb je de ELLE.nl het afgelopen jaar goed in de gaten gehouden? Ben je op de hoogte van alle ins en outs op modegebied? Alle make- en breakups? Dan rest je niets anders dan de quiz te doen en kans te maken op geweldige prijzen.

Advertisement - Continue Reading Below

Voor wie 2012 eigenlijk gewoon achter zich wil laten, hebben we de jaarhoroscoop voor 2013 alweer klaarstaan, zodat je meteen kunt lezen wat de sterren aankomend jaar voor je in petto hebben. Is dat even handig.

EEN PAAR LAATSTE TIPSTé brak om ook maar iets te doen deze dag? No problemo. ELLE Eten heeft een handig anti-katerprotocol klaarstaan. Wanneer je daarna nog steeds liever niet je nest uit komt, blijf dan nog even liggen en neem de hoogte – (Best Dressed List 2012) en dieptepunten (Worst Dressed List 2012) van het afgelopen jaar door.

Enjoy 2013!