Shoptip: Required Flare

Accessoires. Altijd leuk. En wanneer er een webshop is die niet zomaar de eerste de beste armbandjes en ringetjes verkoopt, zijn we al snel om.

Requiredflare.com is opgericht door Sai de Silva, die na een aantal jaar bij Alberta Ferretti gewerkt te hebben, het wel tijd vond om een webshop te beginnen met unieke sieraden tegen betaalbare prijzen. Zo gezegd zo gedaan en sindsdien verkoopt ze portemonneevriendelijke sieraden van de beste opkomende ontwerpers uit New York.

 

Wat we zoal kunnen vinden bij Required Flare? Natuurlijk oorbellen, kettingen, armbanden, ringen en haaraccessoires. Maar dan op z’n apart. Zo spotten we bijvoorbeeld de ‘Mr. Kate Worm Ear Cuff’ (die er precies zo uit ziet als-ie klinkt; een wormvormig stukje metaal dat je om je oor kunt dragen) de ‘Chain Scarf Necklace’ (een knappe goud-zilver-blauwe ketting) en de ‘Spiked Starburst Ring’ (een enorme 3D-ster bovenop op je vinger). Hou je meer van iets minder extreem? Ze hebben ook gewoon gevlochten armbandjes in kekke kleuren.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Socity6.com heeft een behoorlijk scala aan gezellige iPhone-hoesjes >

 

FINGERNAIL RING
En wat zag ons oog daar op de Instagram-pagina van Required Flare? Een heuse fingernail ring. Ja echt. Deze toffe ring draag je niet aan het einde van je vinger, maar aan je vingertop, ter hoogte van je nagel dus. En die nagel, daar gaat het nu juist om, want daar overheen gaat een soort nepnagel. Moet je even gezien hebben. Bekijk de foto hier.