Cara Delevingne en Rita Ora poseren

Het is dik aan tussen celeb BF’s Cara Delevingne en Rita Ora. De twee lieten hun vriendschap verzilveren in een heuse fotoshoot

Het is niet de eerste keer dat de twee samen op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. De Britse dames twitteren en instagrammen wat af. En niet alleen over zichzelf, maar ook over elkaar. En met elkaar. Want ja, dat is wat besties doen. Zo passeerden al verschillende kiekjes de revue. We noemen: Cara en Rita liggend op de grond, Cara in een T-shirt met de tekst Rita’s Wifey erop en Cara met haar allereerste Jourdan-sneakers die ze van Rita kreeg. Is dat even lief.

Advertisement - Continue Reading Below

 

WIFEY
Maar! Naast alle amateuristische kiekjes, zijn de wifeys – zo noemen ze elkaar – nu ook aan het poseren geslagen voor een professionele camera. En wel die van de fotograaf Rankin. Niet zomaar natuurlijk. De twee blondines – waarvan één vermoedelijk niet puur natuur – hebben een fotoshoot voor Hunger Magazine gedaan. De eerste teaser van de reeks foto’s is al vrijgegeven op de Instagram van de meiden en op de Facebookpagina van Rankin. Rita verblijdde ons daarbij met de tekst: ‘No words. From one bad bitch to another. Thank you RANKIN….more comin’ hehehe’. 

 

2012 was een topjaar voor Cara Delevingne >