Chloë Moretz ♥ Cameron Fuller?

Eén van onze favoriete it-girls Chloë Moretz lijkt Cameron Fuller aan de haak te hebben geslagen.

Actrice Chloë Moretz gaat de deur niet uit zonder een kek ensemble, logisch dus dat hottie Cameron Fuller – zelf nog niet bekend in Hollywood, maar wel broertje van filmproducent Brad Fuller – in de wolken is van haar. Althans, zo lijkt het. De twee zijn innig gearmd gesignaleerd in het zonovergoten Los Angeles.

 

JA, IK WIL
En dat niet alleen. Cameron ging namelijk op z’n knie en deed Chloë een snoepring om haar vinger. Of hij haar ook echt ten huwelijk heeft gevraagd is nog maar de vraag – hoewel ze er met haar vijftien lentes jong wel erg vroeg bij zou zijn. Zoet is het in ieder geval wel.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Hoe schattig de twee er samen ook uit zien, een anonieme kennis van Chloë wist het sprookje te ontkrachten. ‘Chloë date met niemand, ze is te jong en is al heel lang vrienden met de jongen… haar carrière is op dit moment haar prioriteit,’ vertelt ze aan Daily Mail. Bummer! Of deze insider gelijk heeft, is nog maar de vraag. Die carrière gaat in ieder geval wel voor de wind. Zo speelde ze in de met een Emmy bekroonde serie 30 Rock, in de film 500 days of Summer én heeft ze de hoofdrol in de remake van de klassieke horrorfilm Carrie, die in oktober 2013 het witte doek op gaat.

 

Celeb-liefdesupdate: verliefd, verloofd & single >