DIY: Elle Fannings roze eyeliner

It-girl en actrice Elle Fanning pakte tijdens de Critics’ Choice Movie Awards 2013 flink uit. Mét kekke eyeliner. En die wil je.

De Critics’ Choice Movie Awards zijn Amerikaanse filmprijzen die jaarlijks worden uitgereikt om de beste prestaties op het gebied van cinema te eren. En natuurlijk was Elle (inclusief zus Dakota) van de partij. Van top tot teen in Chanel. En als je slechts veertien jaar oud bent en je kunt hullen in zulk desingerwaar, dan heb je het gemaakt.

 

FLEURIG CHANEL
De blondine droeg tijdens de awardshow een witte strapless jurk met daarop fijne blommen uit de spring/summer 2013-collectie van Chanel. Erg fleurig. Anders dan de modellen op de catwalk – die droegen namelijk een metallic schaduw op hun kijkers – maakte Elle haar ensemble af met een knallende roze eyeliner. And she pulled it off!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Anne Hathaway nam in Chanel Haute Couture een Golden Globe in ontvangs >

 

Ook een keer wat anders doen met eyeliner? Dat kan. Let wel: het hoeft geen circusmaquillage te worden. Houd daarom de rest rustig. Denk: los haar, niet te veel mascara, geen blush en geen overheersende lippenstift. Hebben, dat kekke kleurtje? Dat kan. Hij is online te bestellen voor € 5,99 bij scentsationalperfumes.com.

 

Zien: de gehele Chanel spring/summer 2013-show >