Tip: opening concept store Fred & Guus

Frederieke en Guusje, twee jonge meiden die na hun opleiding de geinige webshop FredenGuus.nl oprichtten, breiden het zaakje nu uit met een concept store.

De twee Utrechtse meiden hebben allebei een liefde voor kunst, cultuur, vintage en mode. En waar kun je die items nou beter combineren dan in een webshop? Zo werd Fred & Guus geboren. De webshop staat voor vernieuwing, het stimuleren van jong talent en het aanbieden van betaalbare kunst. Omdat de online winkel van een leien dakje gaat, komt er nu een heuse Fred & Guus-concept store.

 

De stenen winkel krijgt hetzelfde concept als de webshop, dus zal zeker het bezoeken waard zijn. Doe je dat op 1 februari, dan val je met je neus in de boter. Tijdens het openingsfeest op die datum is er live-art te bewonderen en een kapster aanwezig. Bovendien trommelden de dames een reeks aan bands op (de Utrechtse folkband Oh, Brave Wide Eyes bijvoorbeeld of de Amsterdamse all-girlband Dakota) voor het nodige muzikale vermaak. En de middag zal worden afgesloten door twee nieuwe dj-talenten en een vj (vj Glitterende Eenhoorn welteverstaan) voor een feestelijke afterparty.

Advertisement - Continue Reading Below

 

OPENING CONCEPTSTORE FRED & GUUS
Waar: Brammendreef 159
Wanneer: vrijdag 1 februari
Entree: gratis

 

By1Oak kwam met een nieuwe webshop >