Fashion Week Bootcamp met The Man Repeller

Ter voorbereiding op de (inter)nationale modeweken maakte Leandra Medine van het blog The Man Repeller een geinig – oké, vrij hilarisch – filmpje.

Is natuurlijk niet zo maar wat, fashion week. Daarom schotelt The Man Repeller ons – in een parodie op Rocky’s Eye of the Tiger – alle ‘moeilijkheden’ van de modeweken voor. Van poseren (‘The Basic’, ‘The Posh’ en ‘The Terry’) tot zo snel mogelijk twitteren en tips om gefotografeerd te worden (anders hoor je er natuurlijk niet bij) door beroemde streetstylefotografen

 

THERE’S NO CRY IN FASHION WEEK
Doet ze natuurlijk niet alleen. In de korte rolprent wordt Leandra vergezeld door topmodel Hilary Rhonda, fotograaf Billy Farrel en modeontwerpster Rebecca Minkoff. Daarnaast worden we in het filmpje overrompeld door geweldige one liners zoals: ‘There’s no cry in fashion week’ en (favoriet op de redactie) ´This is not your brothers Bar mitswa, this is not your godson’s baptism, this is New York ******* Fashion Week!’.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Met Amsterdam Fashion Week in het vooruitzicht – die vanaf donderdag van start gaat – heb je nog een paar dagen om alles onder de knie te krijgen. Good luck.

 

Zien! de volledige line-up voor Amsterdam Fashion Week autumn/winter 2013 >