Alles over de ELLE Style Awards 2013

Gisteravond was het dan eindelijk zover: de ELLE Style Awards 2013 werden uitgereikt, ditmaal in het Muziekgebouw aan ’t IJ. En het was ons het feestje wel!

De meest prestigieuze modeprijzen van Nederland werden uitgereikt door ELLE’s Cécile Narinx en Esther Coppoolse, onder toeziend oog van host van de avond Marc-Marie Huijbregts. Actrice Tjitske Reidinga mocht de ELLE Citroën Personal Style Awards in ontvangst nemen en de ELLE H&M Stylist Award werd gewonnen door Pascal-Joël Weber. Deze veelbelovende upcoming modestilist won de harten van de jury (illustrator Piet Paris, Cécile Narinx, modejournalist Milou van Rossum, fotograaf Paul Berends en H&M’s sustainbilty manager en trend coördinator Catarina Midby) met zijn grunge-georiënteerde catwalkshow.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Even terugblikken: wie waren ook alweer de genomineerden voor de ELLE Personal Style Awards? >

 

Geheel volgens het thema van de avond (ELLE the Musical) en de bijbehorende dress code (hats & headpieces) verscheen modeminnend Nederland met een kek hoofdaccessoire in het Muziekgebouw aan ‘t IJ. Zo droeg ELLE’s Cécile een kreeft op haar hoofd – ja heus – en stal Queen of the Ball Eva Bartels de avond met een koraalachtig item in haar kapsel dat ze ‘geleend had uit de lobby.’ Zij verliet de show met een schamele € 2.500 shopping money, te besteden bij juwelier Schaap en Citroen, als beloning voor haar winnende outfit.

 

Bekijk snel de people @ ELLE Style Awards 2013-slideshow >

 

Even koekeloeren bij ELLE H&M Stylist Award-winnaar Pascal-Joël thuis >