Björn Borg online expositie

Björn Borg lanceert een online expositie van partyfotografen van over de hele wereld.

Soms ben je op zo’n ongelofelijk leuk feestje dat je hoopt dat je het je je het voor altijd zult herinneren. Björn Borg begrijpt dat gevoel en wijdt een hele online expositie aan nightlife fotografen van over de hele wereld. De leukste feestjes van verschillende steden werden vastgelegd op de gevoelige plaat.

 

KICK-OFF
Morgen, 15 februari, is de kick-off al, met twee te gekke fotografen. Sven Marquardt maakt elke donderdag- tot maandagnacht de meest waanzinnige foto’s in en rondom de Berlijnse hip and happening club Berghain. De New Yorkse Pablo Frisk, fotograaf voor onder andere de Amerikaanse Vogue, schiet foto’s van de coolste feestjes waar hij stuit op bijvoorbeeld Madonna of Ryan Gosling.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Offline over online: Aynouk Tan heeft een expo over tumblr.com >

 

Na deze twee mannen komen er nog zes andere fotografen aan bod en ook Nederland is vertegenwoordigd. De Amsterdamse Dennis Branko is vanaf 26 maart te zien op de online expositie. Andere fotografen zijn The Miss Popo (19 februari), Animals (25 februari), Sam Hiscox (5 maart), Eleonora Carisi (12 maart) en Y M (19 maart).

 

Hou het in de gaten op www.unforgettablenight.com.