Accessoires van Scmyk

Leuk zijn ze zeker, die accessoires van het jonge en vrolijke label Scmyk.

Van flitsende oranje armbanden tot pastelkleurige kettingen, bij Scmyk kun je terecht voor een hele selectie vrolijke sieraden en accessoires in alle kleuren van de regenboog. Precies op tijd, want nu het festivalseizoen gaat beginnen kun je wel wat eye-catching accessoires gebruiken om je look helemaal af te maken.

 
STUDIO CMYK
Scmyk is het label van Mariëlle van Bergen, en staat voor Studio CMYK (naar de basiskleuren cyan, magenta, yellow en key). Sinds de zomer van 2012 maakt ze kekke sieraden en accessoires, en dat gaat haar goed af. 'Ik hou van dingen die meer zijn dan alleen een object; dus geef ik mijn producten wat betekenis,' jubelt ze op haar website. 'Hun symbolische waarde schijnen door hun krachtige en frivole uiterlijk. (…) Scmyk is erg vrouwelijk, maar moet wel met een naughty bravoure worden gedragen.'

Advertisement - Continue Reading Below

 
Benieuwd naar deze opvallende sieraden? Bekijk het toffe promofilmpje van Scmyk om helemaal in de stemming te komen. Browse daarna snel naar de website van Scmyk om dat digitale winkelmandje vol te gooien. Prijzen van de kekke items beginnen al bij € 14,95.

 
Tip: de pop-up store van webshop No Robot >