Tip: MAC Making Pretty

Een goed begin is het halve werk. MAC helpt je een handje met hun nieuwe basismake-uplijn Making Pretty.

MAC Making Pretty belooft fijne basics als een poederfoundation, highlighter, lippenstift, poederkwast en een setje oogschaduwkwasten. Voor het beste resultaat. En naast die stijlvolle tinten, prachtige finishes en goede kwaliteit kwasten, krijg je nog meer voor je geld. Al deze make-up darlings zitten namelijk in een verdraaid mooie verpakking. Het designteam heeft gekozen voor oudroze imitatieleer, afgewerkt met een goudroze strikje. Daar kun je mee voor de dag komen.

Advertisement - Continue Reading Below

 
De maquillage is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar via www.maccosmetics.nl. Sla dus snel je slag en gooi dat digitale winkelmandje vol. Prijzen beginnen bij € 27,50 voor een lippenstift.

 
PS - Wow. Vanaf vandaag was ook de RiRi X MAC-lippenstift online verkrijgbaar. Was, ja, want de mooie dieprode lipstick is al helemaal uitverkocht. Maar treur niet als je er geen hebt kunnen bemachtigen; je kunt je op de website inschrijven om de maquillage toch nog te kunnen scoren in juni, wanneer de volgende collectie met Rihanna uitkomt.

 
Bekijk de acht favoriete nieuwe beautyproducten van dit voorjaar >