HOTSPOTS

Wij bevinden ons in hogere strandsferen. Ook zo'n zin om met de zandkorrels tussen de teentjes het jawoord aan je lief te geven?

Eerst was er restaurant De Kromme Watergang, dat de Michelingids beloonde met een ster. Toen besloten eigenaars Blanche en Edwin Vinke het nevengelegen arbeidershuisje te transformeren tot sneeuwwit luxe tweepersoonshotel – zodat gasten na de maaltijd kruipend naar hun bed kunnen.

Bij aankomst beloven de witte handschoentjes van de portiers alle luxe in dit perfect gelegen Brusselse hotel...

In Den Haag, niet ver van het Scheveningse strand, kun je overnachten bij Haagsche Suites, drie riante suites, elk op een eigen verdieping in een statig negentiende-eeuws herenhuis. ELLE doet de test.

ELLE in bed bij Lute Suites te Oudekerk aan de Amstel.

Midden in het historische centrum van Antwerpen bevindt zich achter twee enorme grijze deuren het uiterst charmante Hotel Julien.

Trouwen voor het altaar, vooruit, maar een huwelijksnacht óp het altaar, gelovig of niet, dat moet een hemelse ervaring zijn.

Midden in het mooie Maastricht vind je een door ELLE onlangs (her)ontdekte hotspot: hotel Zenden.

Horoscoop
01 september 2014
DAGHOROSCOOP

De maan brengt de komende dagen door in de huiselijke zone van je horoscoop. Kan zijn dat daardoor herinneringen uit het verleden naar de oppervlakte komen. Ga ze niet uit de weg, Maagd. Pas wanneer je oude emoties doorleeft, kun je ze daarna loslaten.

Zien: Beyoncé gaat voor een korte bob >