NIEUWS

De professie die je wist dat zou komen (maar nog steeds compleet van de gekke is): een wedding social media manager. Voor een schamele € 2175 kiekt het New Yorkse W Hotels je complete bruiloft bij elkaar en stroomlijnen ze de boel zorgvuldig al je social media kanalen op. Hashtag bizar.

Dan word je snoeihard aangeklaagd. Althans, dat overkwam het Spaanse topmodel Esther Cañadas.

We snappen: het huwelijk is een eeuwenoud instituut waar niet mee valt te sollen, net zo min als er valt te tornen aan de regels van een bruiloft. Toch is er een aantal gebruiken dat we met heel veel liefde zouden schrappen, want: hopeloos verouderd. De zes meest tenenkrommende op een rij.

Love is in the air. Het regent verlovingsringen (Mary-Kate! ElizabethChloë!), maar het huwelijk van Ashton Kutcher en Mila Kunis wordt ongetwijfeld dé bruiloft van het jaar.

We mengen ons ook even in het raarste gerucht van deze ochtend.

Weten we ‘m nog, de charmant bescheiden trouwerij van Keira Knightley en James Righton? De visitelijst bestond uit een on-Hollywoods aantal van elf personen, het bruidsvervoer omvatte een doodgewone Renault Clio en Knightley schreed op platte ballerina’s naar het altaar.

Chloë Sevigny, wat is dat voor een ring om díe vinger?

De Olsens krijgen het er druk mee.

Horoscoop
23 juli 2014
DAGHOROSCOOP

Nog héél even en dan bereikt de maan jouw sterrenbeeld. Grote kans dat je je daardoor een beetje onrustig voelt. De energie verandert van intellectueel in emotioneel. Kan zijn dat je gedachten je somber maken. Weet dat het vanzelf weer voorbij gaat, Kreeft.

Dit zijn de beste mascara's ooit >