TROUWJURKEN

Gisteren bereikte ons het trieste nieuws dat de legendarische ontwerper op 82-jarige leeftijd is overleden. De ontwerper creëerde niet alleen prachtige catwalkcollecties, maar ook parels van trouwjurken. Vorige week toonde hij tijdens New York Bridal Fashion Week zijn gloednieuwe Oscar de la Renta Bridal Fall 2015-collectie incluis Amal-geïnspireerde robe en die moét je zien.

Celebrities reageren geschokt op het overlijden van Oscar de la Renta >

De herfst is hier nog maar net begonnen, maar tijdens New York Bridal Fashion Week richtten we ons alweer op de I do's van volgend jaar winter. En of je nu houdt van sexy en kort of toch lang en klassiek, deze prachtige nieuwe collectie van Temperley London moét je zien.

Dit zijn de 7 grootste trouwjurkentrends voor volgend jaar >

Grootse plannen of gewoon alvast inspiratie op doen voor DE dag? Dit zijn de zeven allergrootste trends op trouwjurkengebied, rechtstreeks van New York Bridal Week.

Zo gooi je hoge ogen met jouw trouwmake-up >

foto's: Getty Images

Vers van de catwalk: 19 adembenemende trouwjurken van de haute couture a/w 2014-shows. Nét iets te duur om zelf in te trouwen? Doe dan je voordeel met deze inspiratie.
 
Wat we weten na Parijs haute couture a/w 2014-week

11x prachtig bewijs waarom jij in een jurk wil trouwen met een sexy blote rug. 

Zoek niet verder: dit is de perfecte trouwmake-up

Jouw trouwjurk alleen voor De Grote Dag? Niet als je wel houdt van iets anders. En laat dat nou net een trend zijn in de wereld van de bruidsmode. Zie hier: 9 trouw-'outfits' die je zowaar nog een keer kunt dragen, of in ieder geval een deel ervan.

En zó ben jij de perfecte gast op een zomerbruiloft (zonder bakken met geld uit te geven) >

Het sneeuwt celebs in witte lange jurken op de rode loper van Cannes Film Festival 2014. Doe er je voordeel mee en kijk af hoe je zo'n lange robe het mooist draagt en welke make-up daarbij past. 
   
Deze bizarre verlovingstrend zag je niet aankomen >
   
Foto's: Getty Images 

Vergeet die onhandige sleep – trouwen in een korte bruidsjurk is het helemaal.

Evenals korte kapsels. Durf jij? >