TROUWKAPSELS & -MAKE-UP

TROUWKAPSELS & -MAKE-UP

Trouwmake-up blozende bruid

03 november 2011 06:58

Misschien wel de mooiste bruidslook van allemaal: blozend, stralend en sexy op een frisse manier zoals dit model bij Versace. Alsof je bijna niets op hebt, maar wij weten wel beter


Stel je voor : jij in die ene jurk en deze zongekuste make-up: wat zul jij stralen, wat zul jij schitteren! En het mooie van deze look is dat je hem makkelijk zelf kunt creëren -zo hou je meer geld over voor die fantastische honeymoon. Het experimenteren waard.

 

MET HUID EN HAAR...
Het hoofdingrediënt om deze make-up tot een daverend succes te maken is de huid: die moet er fris en een beetje gebronsd uitzien. Een BEETJE. Je kunt hiervoor een subtiele zelfbruiner gebruiken, maar als je echt geen enkel risico wilt nemen (en dat lijkt ons waarschijnlijk) kies je voor een getinte dagcrème die een vleug donkerder is dan je eigen huid en een luchtig bronzerpoeder. Op de wangen gaat een lik cream blush.

 

JA... IK WIL!
Als het over de wimpers gaat is het credo méér is méér. Er moet tenslotte flink gelonkt en geknipperd worden. Vergeet vooral niet te kiezen voor waterproof mascara, voor je weet maar nooit. Dat er niets onschuldigs is aan deze weddinglook bewijzen de wenkbrauwen, die je flink aanzet met een poeder en daarna lekker in de glans zet. Op de ogen aan de binnenkant van het bovenste ooglid dep je een lichte oogschaduw met een glansje of parelmoertje erin. Op de lippen doe je niet te veel, dat kust toch het best. Een beetje romig lichtroze lipstick en klaar ben je. Wat heeft hij toch een geluk met jou.

 

Heb je nou je trouwjurk al geregeld? >


Reageer


MEER TROUWKAPSELS & -MAKE-UP

Trouw met een goede streep boven ’t oog. Een fl...

Wel zo handig, die haren uit je gezicht tijdens...

Waarom moeilijk doen, als ’t makkelijk kan? De...

Kate Middletons weddingcoupe was om door een (t...

Strak, chique sexy en gegarandeerd de hele trou...

Knappe bruidskapsels: opgestoken met een twist....