ACTIES

We mogen voor het hysterische bedrag van € 6.500 aan festivalkaarten verloten! Kies snel jouw must-go-to (Valtifest! Voltt! Lief Festival! En meer!) en laat je gegevens achter. Daarna is het een kwestie van duimen en je mailbox in de gaten houden...

Ondertussen wil jij natúúrlijk weten wat volgens ELLE dé ideale festivalbroek is. En waarom >

New Yorker trakteert ELLE-lezeressen op de perfecte denim rok (à € 24,95).

Puur en simpel, tijdloos en modern: stijl en kwaliteit staat hoog in het vaandel bij modelabel Filippa K. Niet voor niets één van onze favorieten.

Print dan snel de ELLE's coupon en ga naar het Centraal Museum.

Beeldig bruin, je haar subtiel opgelicht door de zon en een huid die straalt als nooit tevoren: maak kans op de allerfijnste producten om het festivalseizoen als opperbeauty mee door te komen. Speel nu het festival memoryspel!

Hier bij ELLE steken we niet onder stoelen of banken dat we onszelf het liefst zo vaak mogelijk trakteren op een luxe aankoop. Vandaar dat we je deze actie niet willen onthouden.

Gefeliciteerd! Jij heb de heilige graal op kapselgebied in je handpalm.

Horoscoop
22 augustus 2014
DAGHOROSCOOP

Het is zover, Leeuw. Vandaag zweeft de maan jouw sterrenbeeld binnen. Dat betekent dat je de komende dagen mag rekenen op liefde, energie en geluk. Logisch dus dat je zo populair bent. Laat de wereld zien wat je in huis hebt en geniet van je plaats in de astrologische schijnwerpers.

10x slank voedsel om nu in te slaan >