MAC komt met een eyeliner die lijkt op een pizzaroller

En het resultaat dat je ermee krijgt is verrassend scherp.

Meest gelezen

Hoe vaak je het ook probeert, als je geen geboren make-up artist bent, blijft het een struggle om een delicaat lijntje te tekenen met eyeliner. Dus terwijl wij voor de zoveelste keer zaten te kijken naar tutorials als 'how to apply eyeliner', bedacht MAC een nieuw soort eyeliner. En euhm... die heeft verdacht veel weg van een pizzaroller.

Pizzaroller?

Een naam hebben we nog niet, maar make-up artist Michael Patterson gebruikt op zijn Instagrampagina de term 'pizza cutter eyeliner' om dit nieuwe beautyproduct te beschrijven. Het principe van de eyeliner komt dan ook overeen met hoe je een pizza snijdt met een pizzaroller: je rolt de eyeliner met een schijfapplicator over je wimperrand. Het resultaat? Een vlijmscherp lijntje.

Advertisement - Continue Reading Below

Of dit dé techniek is om onze winged eyeliner te perfectioneren, zullen we nog even moeten afwachten. Ook de releasedatum voor MAC's pizzaroller-look-a-like is nog niet bekend, wel zal-ie backstage al gebruikt worden tijdens New York Fashion Week, dat liet Patterson weten via zijn Instagramposts.

Meest gelezen