Rika X USLU Airlines

ELLE.nl ♥ Rika. Dubbele feestvreugde: het Zweedse label brengt met Uslu Airlines een nagellakserie uit.

Tja, en dan zit er maar één ding op: hebben! Voor wie geen idee heeft waar we het over hebben: laat het schaamrood naar de kaken stijgen en haast je naar www.rikaint.com – de site van label Rika, het gekoesterde kindje van stilist turned designer, Ulrika Lundgren. Sla de – voor het rockchique merk typerende – ster goed in het hoofd op en het leven zal nimmer hetzelfde zijn.

Enfin, terug naar de nagellakjes. Het Berlijnse cosmeticalabel Uslu Airlines heeft de lak gemixt met Rika’s symbool. Juist, de ster. Et voilà: het nieuwe accessoire voor de feestdagen is daar.

Advertisement - Continue Reading Below

Feestelijk: de kleurrijke make-uptrend voor winter 2010 >

LIMITED EDITION SJAALS
Detail: op het eerste gezicht lijkt de nagellak zwart. Maar! Breng het aan en de sterren beginnen te fonkelen dat het een lieve lust is. En het zwart verandert als bij toverslag in doorzichtig grijs.

Zouden we bijna vergeten dat Rika X Uslu Airlines naast de nagellak drie limited edition sjaals hebben ontworpen. Uiteraard geheel in lijn met de lakjes.

Rika X USLA Airlines, verkrijgbaar vanaf december 2010, nagellak € 21 en sjaals € 119. Kijk voor verkooppunten op www.rikaint.com.