De koude wintermaanden doorstaan?

Kom naar de verzorgingsweken van Douglas!

(advertorial)

 

Tijdens de wintermaanden heeft uw huid extra verzorging nodig. Want met het koude winterweer en de warmte van de verwarming in huis heeft uw verzorging een aanpassing nodig.

 

Kom daarom van 3 tot en met 23 januari naar de verzorgingsweken van Douglas en ontdek de heerlijkste huidverzorgingsproducten van Biotherm, Lancôme, Lancaster en Shiseido. Zij hebben de heerlijkste producten voor u geselecteerd, zodat uw huid niets te kort komt tijdens de wintermaanden.

Advertisement - Continue Reading Below


U ontvangt 10% korting op de huidverzorgingsproducten van deze prachtige merken en met uw Douglas Card maar liefst 20% korting. Bovendien ontvangt u bij besteding vanaf € 55,- aan verzorgingsproducten van één van deze merken een prachtig cadeau bij uw aankopen.

Kom tijdens de verzorgingsweken naar Douglas en ontdek welke huidverzorgingsproducten het beste bij uw huid passen. Om uw huid extra te verzorgen tijdens de wintermaanden, staan onze specialisten graag voor u klaar voor een persoonlijk huidverzorgingsadvies. Zo weet u precies welke verzorging uw huid nodig heeft in de winter.


Met Douglas doorstaat uw huid de koude wintermaanden.