Vincent Cassel & YSL

O-là-là. Hunky Fransman Vincent Cassel schittert in een filmpje voor Yves Saint Laurent.

Yves Saint Laurent pakt het voor de mannengeur La Nuit de L’Homme groots aan. Voor de korte (reclame)film slaan Black Swan-acteur Vincent Cassel en regisseur Darren Aronofsky de handen ineen.

 

FRANSE VERLEIDER
Vincent Cassel zagen we twee jaar geleden al in de eerste campagne van Yves Saint Laurents best verkopende geur en doet dit in 2011 nog eens dunnetjes over.

 

Voor de nieuwe korte film van vijf minuten kruipt Cassel in de rol van verleider. YSL wil namelijk vooral een verhaal over verleiding laten zien tussen een man en meerdere vrouwen. Lijkt ons geen nare opdracht voor de Franse acteur.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Pssst… Vincent Cassel is genomineerd voor een Britse BAFTA >

 

Regisseur Aronofsky koos als thema de film The Seducer’s Diary, over een man die op een speciale manier verleidt. In de korte film zien we Cassel in de loop van de nacht in aanraking komen met verschillende soorten vrouwen, die hij allen gemakkelijk om z’n vinger windt.

 

Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn. De korte film is volgens Aronofsky zelfs een thriller… Dat belooft wat.

 

Bekijk hier de s/s 2011 collectie van Yves Saint Laurent >

 

Eind maart zal de korte versie van de film te zien zijn op televisie. Wil je de gehele film spotten, dan moet je even het web op en kun je vijf minuten van Vincent Cassel als de ultieme verleider genieten.