Acqua for Life met Armani

Giorgio Armani voor een betere wereld; de designer zet zich in voor het inzamelen van schoon drinkwater in Ghana.

Dat designer Giorgio Armani ook aan de minder bedeelden denkt, is niets nieuws. Maar de beste man heeft nu wel een heel nobele én leuke actie voor het goede doel bedacht. Met het oog op World Water Day 22 maart aanstaande, zet Giorgio zich samen met Green Cross International in voor schoon drinkwater in Ghana.

 

ACQUA FOR ACQUA

De actie is direct gelinkt aan – hoe toepasselijk – zijn topparfums Acqua Di Gio en vrouwelijke wederhelft Acqua Di Gioia. Bij elke verkochte limited edition-flacon van deze geuren, wordt er 100 liter drinkwater geschonken aan kinderen in Ghana. Hulde!

Advertisement - Continue Reading Below

 

Maar er is meer. Wie een flacon koopt, kan daarna via de speciaal aangemaakte Facebook-pagina voor de Acqua for Life-actie nóg eens 100 liter water doneren.

 

FACEBOOK
Door middel van een actiecode op het flesje kun je lid/oprichter worden van deze Facebook-pagina en zo een eigen gemeenschap creëren. Hiermee schenk je nogmaals 100 liter water. En hoe meer leden jij weer aantrekt, hoe meer water er wordt ingezameld. Appeltje, eitje en reuze nobel.

 

Op de website www.acquaforlifechallenge.org is de ontwikkeling van de resultaten te volgen en is nog veel meer informatie te vinden over deze actie.

 

Nog niet overtuigd? Bekijk hier een filmpje waarin Giorgio ons zelf nog even aanmoedigt mee te doen!